Kontor for digital kommunikation

I Kontor for Digital Kommunikation arbejder vi med at udbyde og udvikle centrale digitale løsninger. Vi bidrager til en mere enkel, effektiv og sikker digital kommunikation.

Kontorchef, Stine Hegelund Bertelsen, Kontor for digital kommunikation "Danmark er afhængig af en velfungerende digital infrastruktur. Vi stiller derfor store krav til fremtidens løsninger, der skal være robuste og sikre, og samtidig er det vigtigt at de er nemme og trygge for borgere, myndigheder og virksomheder at anvende.”

Kontorchef i Kontor for digital kommunikation, Stine Hegelund Bertelsen

Vores opgaver 

Kontorets største opgave er udbud og udvikling af Næste generation Digital Post, som skal overtage efter den nuværende løsning. Målet er en kommunikationsløsning, der er enkel, effektiv og tilpasningsdygtig til fremtidens behov.

Kontoret udvikler og udbyder desuden NemKonto-løsningen med henblik på fortsat at sikre et enkelt og effektivt system til udbetalinger til borgere og virksomheder.

Desuden er kontoret ansvarlig for at udbyde og udvikle Finansministeriets koncernfælles ESDH-projekt samt ansvarlig for initiativet i Digitaliseringsstrategien, der handler om at alle meddelelser fra det offentlige skal være digitale. I initiativet er desuden arbejdet med at dataopmærke Digital Post meddelelser.