E-læring

Alle med adgang til Campus kan frit bruge e-læringskurserne om den fællesstatslige it-projektmodel og statens business case-model.

Den fællesstatslige it-projektmodel

Kurset præsenterer den fællesstatslige it-projektmodel gennem teori, eksempler og øvelser, ligesom det introducerer de dokumenter, der skal anvendes, når man gennemfører et statsligt it-projekt.

Målgruppen er primært projektledere, der styrer statslige it-projekter. Det kan også anvendes af styregruppemedlemmer og projektejere, der ønsker en introduktion til modellen.

Kurset kan både bruges som forberedelse til et kursus i den fællesstatslige it-projektmodel, men det kan også bruges alene, som en introduktion til projektmodellen.

Alle medarbejdere i staten har adgang til kurset i Campus. Kurset er gratis. 

Statens business case-model

Den nye version af statens business case-model blev lanceret den 27. marts 2015, og nu er den nye e-læring til modellen tilgængelig både her fra hjemmesiden og i Campus.

Målgruppen er primært projektledere og økonomimedarbejdere, der skal bruge business casen. Men e-læringen vil også kunne bruges af andre, der ønsker en introduktion til modellen, for eksempel styregruppemedlemmer.

Kurset er gratis.