Afviklede temadage

En række arrangementer er blevet afholdt for at få input til arbejdet med den kommende offentlige digitaliseringsstrategi (2016-2020).

Workshopfoto

Deltagere var digitaliserings- og it-eksperter fra erhvervslivet, interesseorganisationer, offentlige myndigheder, forskningsinstitutioner m.fl.

Digitale visioner for det offentlige 2020 (27.04.15)

I april 2015 afholdt Digitaliseringsstyrelsen og DI ITEK i samarbejde med en række ministerier, KL og Danske Regioner en temadag. Fokus var at få input til, hvilke målsætninger den offentlige sektor skal sætte, så der skabes bedre og mere effektiv digital service til borgere og virksomheder de kommende år.

Læs mere om temadagen ’Digitale visioner’ og hent præsentationer her
Se programmet og læs mere om de enkelte workshops her (pdf)

Workshops gav input til arbejdet

På dagens ti workshopper blev emner som fællesoffentlig it-infrastruktur, datadeling mellem myndigheder, datadreven vækst, velfærdsteknologi og strategisk styring af den offentlige digitaliseringsindsats i fremtiden livligt debatteret.

Hent afrapportering fra de ti workshops (pdf) 
Se film fra temadagen her

Kickoff for en ny digitaliseringsstrategi 2016-2020 (25.11.14)

Kickoff-arrangementet for en ny digitaliseringsstrategi blev afholdt i den gamle Børssal med Digitaliseringsstyrelsen og IT-branchen som værter. Deltagerne drøftede udfordringer, ambitioner og målsætninger for en ny digitaliseringsstrategi.

Læs mere om kick-off dagen her 
Se invitation for kick-off dagen her 
Hent programmet fra kick-off dagen her (pdf)

ITB, deltagere på kickoff til den nye digitaliseringsstratgi 2014
Fotograf: Mark Thyrring.