Sociale medier

Digitaliseringsstyrelsen ønsker en åben og ærlig dialog med vores mange brugere, samarbejdspartnere, pressen samt potentielle medarbejdere. Derfor er vi også til stede med en række profiler på de sociale medier.

Vi sagsbehandler ikke på de sociale medier, men ser vores profiler som et vigtigt supplement til vores primære kanaler til dialog, information, support og sagsbehandling. Følg os fx her:

Twitter

@DigstStatus
Medarbejdere fra Digitaliseringsstyrelsen tweeter om driftsstatus på NemID, NemKonto, NemHandel, NemLog-in, Digital Post og Borger.dk.  

LinkedIn

Få nyheder om Digitaliseringsstyrelsen som arbejdsplads og stillingsopslag, når vi søger nye dygtige folk i styrelsen. Følg profilen her

Facebook

Digitaliseringsstyrelsen
Få nyheder fra organisationen og spørg om digitalisering af det offentlige Danmark.

Start på nettet
Myndigheder og især kommunerne deler deres erfaringer og billeder fra den store kommunikationsindsats i forbindelse med overgangen til digital kommunikation (Digital Post og selvbetjening). 

Digitaliser

Tværfaglig platform for viden og erfaringsudveksling om digitaliseringen af Danmark, hvor du finder bl.a. finder vejledninger, dialog og driftsinformationer. Følg profilen her.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsrådgiver Geske Fischer-Hansen, gfh@digst.dk, 4090 6073.