Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Tilmeldingen til Ministeriernes projektkontors Netværksdag 2016 er nu åben

07-10-2016 Digitaliseringsstyrelsen

Ministeriernes projektkontor i Digitaliseringsstyrelsen inviterer it-projektledere og it-systemforvaltere i staten til MPK’s Netværksdag 2016. Dagen afholdes i Eigtveds Pakhus torsdag d. 27. oktober og danner i år ramme om lanceringen af det nye, fælles Kodeks for det gode kunde-leverandør samarbejde. Programmet byder også på flere inspirerende workshops. Tilmeldingen er åben frem til 14. oktober efter først til mølle princippet.

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 27. oktober, hvor Ministeriernes projektkontor afholder den tilbagevendende MPK’s Netværksdag for statslige it-projektledere og it-systemforvaltere.

Formiddagen byder på den officielle præsentation af Kodeks for det gode kunde-leverandør samarbejde. Kodekset er resultatet af en målrettet indsats fra staten og it-branchen i fællesskab, som et initiativ for at skabe bedre statslige it-projekter. Eftermiddagens program giver rig mulighed for netværk og vidensdeling via oplæg og en række spændende workshops. Disse workshops vil, med udgangspunkt i dagens tema om kunde-leverandør samarbejde, kredse om digital ledelse, outsourcing af it-drift, den nye udbudslov, modenhed i it-projekter samt leverandørbidrag og -styring.

Se hele programmet for MPK's Netværksdag 2016 (pdf).

Vi glæder os til at se dig på dagen!

Tilmelding: Senest d. 14. oktober 2016

Tilmelding foregår online via udfyldelse af tilmeldingsskemaet.

Målgruppe: Dagen henvender sig til it-projekt-, program-, og porteføljeledere og it-systemforvaltere, der er ansat i staten

Tidspunkt: Torsdag den 27. oktober 2016, klokken 9.00-17:00

Sted: Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 2G, 1448 København

Praktisk: Deltagelsen er gratis og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. Der vil dog også blive taget hensyn til et fordelingsprincip, så vi sikrer, at så mange myndigheder som muligt er repræsenteret.