Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Kursus i den fællesstatslige it-projektmodel

16-12-2011 Statens projektmodel

Femte kursus i den fællesstatslige projektmodel er nu klar til at blive afholdt, og tilmelding til næste kursus i februar 2012 er nu åbnet for interesserede.

Over 80 statslige projektledere har nu gennemgået kursus om den nye fællesoffentlige projektmodel, der blev indført pr. 1. januar 2011.

Kurset har fokus på information om den nye fællesstatslige projektmodel og brugen af den i praksis. Derudover er der introduktion til arbejdet i it-projektrådet og deres risikovurdering af statslige it-projekter over 10 mio. kr.

Endelig bliver der på kurset afsat tid til refleksion og diskussion af udfordringer i egne it-projekter samt mulighed for sparring og erfaringsudveksling med projektlederkolleger.

Kursisterne har generelt givet rigtig gode tilbagemeldinger på kurset og mener, det intense kursus giver en god, meningsfuld introduktion til modellen og it-projektrådet. Især var der stor begejstring for det netværk kursus giver, information om den nye business case og muligheden for at kunne diskutere problemstillinger relevante for statslige projektledere i et tværstatsligt forum.

Tilmelding til kursus i februar

Næste kursus afholdes den 1.-3. februar 2012, og der er netop nu åbnet for tilmelding. Erfaringen viser, at kurset hurtigt bliver overtegnet så skynd dig at meld dig til, hvis du vil være sikker på en plads.

Læs mere om kurset og krav til deltagere samt tilmelde dig via Moderniseringsstyrelsens kursusafdeling.

Du kan også læse mere om indsatsen og den fællesstatslige it-projektmodel her på hjemmesiden