Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

FDA2018 - Fællesoffentlig Digital Arkitektur konference – for arkitekter, af arkitekter. Kom med!

12-01-2018 Digitaliseringsstyrelsen

Når FDA2018 slår dørene op d. 23. april er omdrejningspunktet fællesoffentlig digital arkitektur, datadeling og de udfordringer digitaliseringens rivende udvikling bringer med sig.

På FDA2018 tager vi udgangspunkt i de muligheder og udfordringer, der opstår i fællesoffentlig digitalisering, og sætter scenen for en intensiv dag for it-arkitekter. Du bliver præsenteret for de mest spændende udviklinger i den fællesoffentlige digitale arkitektur, både dem der er lige på trapperne og de langsigtede muligheder.

FDA2018 bliver afholdt på Scandic Hotel Copenhagen d. 23. april.

På vegne af Styregruppen for Data og Arkitektur inviterer Digitaliseringsstyrelsen alle, der arbejder med digital arkitektur og datadeling i den offentlige sektor, til at deltage.

Som opvarmning inviterer Sekretariatet for Data og Arkitektur til gå-hjem møde d. 30. januar i form af FDA Talk #2 om Rammearkitektur. Her møder du også andre arkitekter, der samarbejder med eller arbejder i den offentlige sektor.

Skriv en mail til arkitektur@digst.dk for at få en mail, når vi åbner for tilmelding til FDA2018 og programmet bliver frigivet.

Du kan læse om hvordan FDA2017 løb af staben lige her, oplæg fra sidste års konference kan ses her.   

Konferencen afholdes af Digitaliseringsstyrelsen på vegne af Styregruppen for Data og Arkitektur.