Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Digitaliseringsstyrelsen deltager på ”Offentlig digitalisering 2017”

27-02-2017 Digitaliseringsstyrelsen

Igen i år er Digitaliseringsstyrelsen at finde på Dansk IT’s konference ”Offentlig digitalisering”, som finder sted i Aarhus d. 22.-23. marts. På konferencen kan du både møde Digitaliseringsstyrelsen på scenerne og i sofahjørnet.

Ved åbningen af konferencen vil minister for offentlig innovation, Sofie Løhde, tale om den nye tids offentlige sektor. Ligeledes på konferencens første dag vil direktør Lars Frelle-Petersen deltage i en debat om, hvad der skal til for at realisere den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi 2016-2020. 

Dataarkitektur, sammenhængende brugerrejser, NemID og informationssikkerhed 

Digitaliseringsstyrelsen deltager med fire oplæg og debatter i tre af de seks spor på konferencen. 

I sporet ”Digital kommunikation og sammenhændende brugerrejser” deltager styrelsen i en debat om en sammenhængende offentlig sektor for borgere og virksomheder, mens styrelsen i sporet ”Digital sikkerhed/digital lovgivning” deltager i et fælles oplæg med KL om informationssikkerhed. I sporet ”Digitale fundamenter” deltager styrelsen i en debat om dataarkitektur samt med et oplæg om status og retning for næste generation NemID, Digital Post og NemLog-in. 

Begge dage er der også mulighed for at besøge Digitaliseringsstyrelsen i sofahjørnet, hvor medarbejdere fra styrelsen står klar til at besvare spørgsmål.

Se hele programmet for konferencen her