Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Selvevaluering af Danmark OGP-handlingsplan 2013-2014

29-09-2015 Digitaliseringsstyrelsen

Deltagerlandene i Open government Partnership (OGP) skal efter udløb af deres handlingsplan gennemføre en selvevaluering. Som ansvarlig for den overordnede koordination af Danmarks deltagelse i OGP har Digitaliseringsstyrelsen således forestået udarbejdelsen af en samlet evaluering af gennemførelsen af Danmarks anden OGP-handlingsplan, som blev implementeret i 2013-2014.

De individuelle offentlige myndigheder og institutioner, som var ansvarlige for et eller flere commitments i handlingsplanen, har bidraget med evalueringer af hvert enkelt af disse. Evalueringerne optræder i rapporten i samme rækkefølge, som de står i den nationale handlingsplan for open government 2013-2014.

I overensstemmelse med principperne for OGP selvevaluering har udkast til denne evalueringsrapport været i offentlig høring i en to-ugers periode via den offentlige høringsportal. Rapporten findes både i en dansk og engelsk udgave - begge kan downloades nedenfor.

Evalueringsrapporten vil nu desuden indgå som en del af grundlaget for et uafhængigt review af Danmarks OGP-indsats, som udføres i regi af Open Government Partnerships evalueringsenhed, OGP Independent Reporting Mechanism.

Læs OGP-selvevalueringen 2013-2014 (pdf)

Læs mere om Danmarks OGP-arbejde