Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Hent materialer til den fællesoffentlige kampagne

23-09-2015 Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen har opdateret og udviklet nye materialer om Digital Post og digital selvbetjening. Brug dem, så vi sikrer ensartede budskaber på tværs af kommuner, regioner og staten.

Igen i år gennemfører Digitaliseringsstyrelsen en national kampagne, som fortæller om digital kommunikation med det offentlige. Lokalt gør myndighederne også meget for at informere borgerne. For at sikre ensartede budskaber på tværs af landet, opfordrer Digitaliseringsstyrelsen myndigheder og andre organisationer, der informerer om digital kommunikation med det offentlige, til at bruge de materialer, Digitaliseringsstyrelsen har fået udviklet. 

Se en oversigt over alle materialer om digital kommunikation her

Annoncer

De redigerbare annoncer kan anvendes på eksempelvis kommunale hjemmesider og kan tilpasses lokale behov. De kan også bruges, som de er. Budskaberne i annoncerne er spørgsmål, hvor svaret gives med det samme. Fx ’Venter du på en indkaldelse fra sygehuset? Husk at læse din digitale post’.

Eksempel på to annoncer

Webbannere

Webbannerne om Digital Post og digital selvbetjening kan også hentes på borger.dk/kampagne. Hvis I lægger webbanneret på jeres hjemmeside, kan I lade det føre til borger.dk, så borgerne kommer direkte til fx Digital Post eller en specifik selvbetjeningsløsning.

Webannonce

Promoted posts til facebook

I år er der et særligt fokus på de målgrupper, som er udfordret af den digitale kommunikation med det offentlige fx unge, ældre og ikke-vestlige indvandrere. Der er lavet promoted posts til målgrupperne. Myndigheder kan hente dem og selv formulere en tekst til posten, der passer til lokale behov. Hvis I har brug for hjælp eller inspiration, kan I se på kampagnens facebookside Start på nettet.

Eksempel på promoted post

Andre materialer

Ud over ovenstående materialer er der også mange andre på borger.dk/kampagne. Fx redigerbare faktaark, ikoner, fotos, plakater og faktaark om NemID og Digital Post på andre sprog. Alt kan hentes og bruges gratis.