Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Digital Post "Store Filer"

09-10-2015 Digitaliseringsstyrelsen

Siden juli 2015 har det i Digital Post været muligt at sende større filer end tidligere. Udvidelsen af megabyte-grænsen er også kendt som leverancen Store Filer. Denne artikel opsummerer de tidligere udmeldinger fra Digitaliseringsstyrelsen angående leverancen Store Filer.

I juli 2015 blev leverancen Store Filer implementeret. Dermed er det blevet muligt for myndigheder, virksomheder og borgere at sende betydelig større filer med Digital Post. Hvis man som myndighed ønsker at udnytte mulighederne for større filer i Digital Post skal myndigheden kontakte e-Boks.

Leverancen Store Filer har været drøftet på myndighedsnetværket flere gange i løbet af det sidste års tid. I det følgende er et samlet overblik over de større ud-meldinger fra Digitaliseringsstyrelsen angående Store Filer. 

Ønsker man at holde sig orienteret om opdateringer i forhold til Store Filer og driften af Digital Post generelt, kan man melde sig ind i gruppen "Digital Post Drift" på Digitaliser.dk. Her vil alle driftsudmeldinger om Digital Post blive offentliggjort. 

7. juli 2015:
Læs på digitaliser.dk - Udmelding om implementering af Store Filer (kræver log-in) 

9. september 2015:
Status på leverancen på myndighedsnetværk 4. møde 

10. september 2015:
Læs på digitaliser.dk - Dialog om håndtering af Store filer i virk.dk 

23. september 2015:  
Læs på virk.dk (kræver log-in)