Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Dialogen om etablering af offentligt-privat partnerskab om næste generation NemID fortsætter med finanssektoren

21-12-2015 Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen har modtaget foreløbigt tilbud og dialogoplæg fra én af de prækvalificerede parter; FR I af 16. september 2015 (Finansrådet). Den anden prækvalificerede part, Foreningen Forsikring & Pension har valgt ikke at byde på partnerskabet.

Som led i udbuddet af partnerskabet om næste generation NemID har Digitaliseringsstyrelsen udsendt foreløbigt udbudsmateriale til de to prækvalificerede potentielle partnere og bedt om foreløbige tilbud som oplæg til den planlagte dialogproces i januar-marts 2016. Digitaliseringsstyrelsen har modtaget foreløbigt tilbud fra FR I af 16. september 2015 (ejet af Finansrådet).

Den anden prækvalificerede, Foreningen Forsikring & Pension, har oplyst, at de ikke ønsker at gå videre i udbudsprocessen. Foreningen vil dog fortsat – ligesom andre væsentlige interessenter og tjenesteudbydere – løbende blive inddraget i forbindelse med forberedelsen af det kommende udbud af næste generation NemID.

Digitaliseringsstyrelsen indleder drøftelser med FR I af 16. september 2015 A/S i det nye år med henblik på at kunne etablere et partnerskab, der skal udbyde næste generation NemID.

Læs mere om næste generation NemID