Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Succesfuld implementering af digitale og velfærdsteknologiske løsninger

10-12-2014 Digitaliseringsstyrelsen

Mød Digitaliseringsstyrelsen på Velfærdens Innovationsdag 2015. Her stiller vi skarpt på de væsentligste faktorer for succesfuld implementering af digitale og velfærdsteknologiske løsninger i regioner og kommuner.

Danmarks største konference om velfærdsinnovation finder i år sted torsdag den 22. januar i Øksnehallen, København. Digitaliseringsstyrelsen er vært for en temasession, der skal inspirere til, hvordan man kan sikre succesfuld implementering og forankring af digitale og velfærdsteknologiske løsninger.

Deltag på sessionen og hør mere om, hvordan de fællesoffentlige parter arbejder strategisk med implementering af digitale og velfærdsteknologiske løsninger, og hvordan I lokalt bedst understøtter denne proces – til gavn for borgerne, medarbejderne og den offentlige økonomi.

Væsentligste faktorer for succesfuld implementering

Arbejdet med den fællesoffentlige Strategi for digital velfærd 2013-2020 (LINKET ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIGT) er i fuld gang. Hvordan sikrer vi, at strategien bedst omsættes til succesfuld praksis i kommuner og regioner? Hør blandt andet Frederikshavn Kommune fortælle om, hvordan kommunen har grebet implementeringen af velfærdsteknologiske løsninger an.

På sessionen får du mulighed for at deltage i debatten om de væsentligste faktorer for succesfuld lokal implementering og give dine input til, hvordan Digitaliseringsstyrelsen bedst kan understøtte denne proces.

Programmet for Digitaliseringsstyrelsens session er:

  • De overordnede rammer for implementeringsindsatsen i regi af den fællesoffentlige Strategi for digital velfærd 2013-2020 ved Nina Husfeldt Clasen, kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen
  • Eksempler på implementeringstilgange – den lokale og centrale opgave:
  • Brugerportalen ved Aino Olsen, vicedirektør i Styrelsen for It og Læring og Katja Lundbech, projektleder i Styrelsen for It og Læring
  • National udbredelse af fire konkrete velfærdsteknologiske løsninger ved Gitte Duelund Jensen, leder af KL’s Center for Velfærdsteknologi og Hanne Engholm Hansen, projektleder i Frederikshavn Kommune
  • Del dine erfaringer og spørgsmål med oplægsholderne

Mere information

Læs mere om Velfærdens Innovationsdag 2015 og tilmeld dig konferencen på www.mm.dk/vi2015 (LINKET ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIGT)

Se programmet for Velfærdens Innovationsdag 2015 og en oversigt over alle temasessioner her (LINKET ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIGT)