Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

SKAT i front med Digital Post

30-09-2013 Digitaliseringsstyrelsen

SKAT vil fra 1. november 2013 sende alle registreringsbeviser til virksomhedernes digitale postkasser. Det betyder, at hele 600.000 digitale registreringsbeviser årligt sendes til virksomhederne. Herefter tager SKAT fat på andre forsendelser, som løbende gøres digitale.

SKAT begynder at sende post til virksomhedernes digitale postkasser.

SKAT vil lægge ud med at sende alle registreringsbeviser til virksomhedernes digitale postkasser. Det drejer sig om en stor mængde breve på ca. 600.000 om året. SKAT vil herefter sende andre typer post til den digitale postkasse i takt med, at systemerne er klar.

På kommunikationssiden vil SKAT støtte op om virksomhedskampagnen bl.a. ved at formidle budskabet om Digital Post i relevante sammenhænge, fx på skat.dk, i e-mails og eventuelt i de sidste breve, som sendes til virksomhederne frem til 1. november 2013.

Med SKATs implementering af Digital Post er endnu en vigtig aktør indtrådt i rækken af myndigheder, som tager løsningen i brug og dermed bidrager til, at hovedparten af virksomhedsposten bliver sendt digitalt efter 1. november 2013.