Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Over en million fakturaer

26-02-2013 Digitaliseringsstyrelsen

NemHandel blev sat i søen i 2008, og i 2012 blev der sendt over én million fakturaer via Digitaliseringsstyrelsens implementering af NemHandelsteknologien på virk.dk - hvilket er 93 pct. flere end i 2008.

NemHandel er en offentligt udviklet teknologi, der gør det muligt for offentlige myndigheder og virksomheder at sende fakturaer nemt og sikkert via internettet.

Teknologien er udviklet som open source, så alle frit kan indbygge NemHandel i deres software. Dette har flere store softwarevirksomheder allerede har gjort, og private virksomhederne benytter i stor stil NemHandel til indbyrdes fakturering. Langt flere fakturaer bliver derfor sendt via NemHandel, end de der kan tælles i Digitaliseringsstyrelsens egen implementering.

Digitale forretningsprocesser

NemHandel er med til at effektivisere forretningsprocesserne både i den offentlige og private sektor. Når forretningsprocesserne digitaliseres, betyder det væsentlige besparelser og større konkurrencedygtighed for virksomhederne.

NemHandel er dog meget mere end elektroniske fakturaer. NemHandel understøtter hele e-handelsprocessen fra udveksling af ordrer, ordrebekræftelser, varekataloger og kreditnotaer til rykkere. Handelsprocessen bliver derfor lettere og mere effektiv.

Du kan læse mere om NemHandel her.

For mere information kontakt:

  • Projektleder Helle Schade-Sørensen helss@digst.dk eller tlf. 25381678