Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Høringsportalen i ny og bedre udgave

14-05-2013 Digitaliseringsstyrelsen

Høringsportalen er blevet lanceret i en ny og mere brugervenlig version.

Høringsportalen har fået helt nyt design og ny platform. Ligeledes er søgefunktionen blevet mere avanceret, så man nu kan søge efter nyheder på netop det område, høringsår eller den myndighed, den enkelte er interesseret i.

Digitaliseringsstyrelsen står bag

Digitaliseringsstyrelsen, der driver Høringsportalen, har i fire måneder i tæt samarbejde med leverandøren stået for hele processen, lige fra design og opbygning af portalen, sikring af brugervenlighed, integration til bagvedliggende systemer, til den konkrete udvikling af løsningen.

Målet med Høringsportalen

Målet med Høringsportalen er at give offentligheden én digital indgang til lovforslag, udkast til bekendtgørelser mv. samt høringssvar, så der skabes mere åbenhed i lovgivningsprocessen. Interesserede borgere, virksomheder, organisationer mv. kan dermed se, hvilke forslag til regler der er på vej, hvilke organisationer der høres, og hvilke høringssvar der er afgivet. Aktuelt ligger der godt 6.600 høringer på Høringsportalen.

På Høringsportalen kan du læse mere om, hvad ministerierne har pligt til og valgfrit kan offentliggøre via Høringsportalen https://hoeringsportalen.dk/

Vil du vide mere

For mere information om Høringsportalen, er du velkommen til at kontakte fungerende kontorchef Tom Bøgeskov tombo@digst.dk