Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Samarbejde gør det nemmere og hurtigere at bruge de offentlige digitale services

22-06-2012 Digitaliseringsstyrelsen

Nykredit har som den første bank indgået et direkte samarbejde med den fællesoffentlige portal borger.dk om at linke direkte fra netbanken til økonomi-aktuelle info og personlige services fra det offentlige på borger.dk.

Linksamarbejdet betyder, at Nykredits kunder kan komme direkte fra netbanken til relevante sider på borger.dk om fx pension og skat. Det kræver blot et klik på linket i netbanken og efterfølgende adgang med NemID.
Derudover vil der i Nykredits netbank løbende blive linket til nyheder fra borger.dk, som kan have relevans for kundens økonomi.

- Samarbejdet med borger.dk betyder, at vi kan guide vores kunder videre direkte til de sider og offentlige tjenester, som er relevante for dem i en given situation. Størstedelen af vores kunder bruger jo netbanken til at håndtere deres daglige økonomi, så mange vil opleve det som en god ekstra service, at de nu kan springe omvejene over og gå direkte til de relevante sider i det offentlige regi, siger koncerndirektør Per Ladegaard, Operations.

Samarbejdet giver værdi for alle
Både Nykredit og det offentlige har ambitiøse strategier for digitalisering af kommunikationen med borgere og kunder i løbet af de kommende år. Link-samarbejdet ligger godt i tråd med disse strategier, fortæller Lars Frelle-Petersen, direktør i Digitaliseringsstyrelsen.

-  Mange danskere foretrækker i dag at betjene sig selv digitalt, og derfor giver det god mening at koble forskellige services sammen på tværs af det offentlige og den finansielle sektor, så mulighederne bliver så lettilgængelige for borgerne som muligt. Jo bedre vi er til at gøre brug af mulighederne, desto større værdi vil det give for både borgere, myndigheder og virksomheder, siger Lars Frelle-Petersen.

Hvis du vil vide mere, kontakt venligst kommunikationsrådgiver Geske Fischer-Hansen, tlf: 40 90 60 73.