Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen

06-08-2012 Digitaliseringsstyrelsen

Lars Frelle-Petersen ansat som direktør i Digitaliseringsstyrelsen fra 1. august 2012

Lars Frelle-Petersen har tidligere været kontorchef i Finansministeriet og vicedirektør i Økonomistyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen og har senest fået IT-branchens pris for sit arbejde med at gøre Danmark til et digitalt foregangsland.

Digitaliseringsstyrelsen, som er en del af Finansministeriets koncern, står i spidsen for digitaliseringen i det offentlige og har bl.a. ansvaret for at implementere regeringens digitale ambitioner og sikre national udbredelse af velfærdsteknologi i den offentlige sektor.

Departementschef i Finansministeriet David Hellemann siger:

- Jeg er meget glad for udnævnelsen af Lars Frelle-Petersen som direktør i Digitaliseringsstyrelsen. Lars får en væsentlig rolle i arbejdet med at sikre, at staten, regionerne og kommunerne leverer på regeringens strategi om øget digitalisering og anvendelse af ny teknologi på velfærdsområderne. Lars har de sidste ti år været en vigtig aktør i digitaliseringen af Danmark, og jeg er overbevist om, at han er den rette mand til jobbet.

Finansministeriet etablerede Digitaliseringsstyrelsen d. 31. oktober 2011 for at koble digitaliseringsindsatsen mere direkte til udgiftspolitikken og sikre de nødvendige effektiviseringsgevinster på tværs af stat, regioner og kommuner.

Curriculum Vitae for Lars Frelle-Petersen

• 2011-2012: Vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen
• 2011: Vicedirektør i Økonomistyrelsen
• 2006 - 2011: Kontorchef/digitaliseringschef Finansministeriets departement 
• 2005: Programchef i Videnskabsministeriet 
• 2001 - 2005: Specialkonsulent/chefkonsulent Finansministeriets departement

Pressebilleder af Lars Frelle-Petersen