Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Finansministeren besøger Gladsaxe Kommune

19-11-2012 Digitaliseringsstyrelsen

Kommunerne er en vigtig samarbejdspartner, når der skal kommunikeres til borgerne om de nye digitale krav fra det offentlige. Gladsaxe Kommune skyder deres deltagelse i den fællesoffentlige kommunikationsindsats i gang med bl.a. besøg af finansminister Bjarne Corydon.

Gratis biografbilletter, hjælp til at oprette NemID, pas og digital post og besøg af finansminister Bjarne Corydon. Gladsaxe Kommune skyder flot deres del af den fællesoffentlige kommunikationskampagne om digitalisering for borgere i gang med et arrangement i henholdsvis Rådhushallen og Borgerservice for både borgere og medarbejdere den 19. november 2012.

Til arrangementet, som foregår i både rådhushallen og borgerservice, deltager ud over finansministeren Gladsaxe Kommunes borgmester og repræsentanter for bl.a. Handicaprådet, Ældresagen, Seniorrådet, Borgernes hus, Nethood Høje Gladsaxe og kommunens frivillige pc-korps.

Kommunerne har central rolle

Digitaliseringsstyrelsen er ansvarlig for den overordnede kommunikation og for at producere materialer til kommunerne. Særligt kommunernes arbejde i borgerservicecentre og biblioteker spiller en central rolle i den borgernære information og vejledning.

Ved spørgsmål kan kommunikationschef i Gladsaxe Kommune Ulla Baden kontaktes på telefon 39 57 50 20.