Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Digitaliseringsstyrelsen på Velfærdens Innovationsdag 2013

14-11-2012 Digitaliseringsstyrelsen

Velfærdens Innovationsdag er Danmarks største konference om udvikling af velfærdssamfundet. Dagen stiller skarpt på morgendagens velfærd og giver konkrete eksempler på innovative velfærdsløsninger. Digitaliseringsstyrelsen er medarrangør.

Torsdag den 24. januar 2013 mødes 1000 af velfærdens frontløbere i Øksnehallen i København for at dele løsninger og erfaringer. Det er det fjerde gang, at konferencen, der arrangeres af Mandag Morgen, afholdes. Deltagerne kommer fra både den offentlige og private sektor samt fra interesseorganisationer og inkluderer kommunaldirektører, afdelingsledere, skoleledere og konsulenter.

Konferencens formål er at dele viden og inspirere hinanden til at skabe nye løsninger og samarbejder.
 
Læs mere om dagen og se det foreløbige program for Velfærdens Innovationsdag 2013 her (LINKET ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIGT)

I år vil finansminister Bjarne Corydon sætte scenen og løfte sløret for regeringens tanker om, hvordan den offentlige sektor kan nytænke serviceproduktionen med øget brug af velfærdsteknologi og digitale løsninger.

Digitaliseringsstyrelsen er vært ved en af formiddagens temasessioner. Her giver styrelsens direktør Lars Frelle-Petersen bl.a. et indblik arbejdet med  en digitaliseringsreform af velfærdsområderne.

Læs mere om formiddagens temasessioner her

Efterhånden som planlægningen skrider frem, vil yderligere information om konferencen blive offentliggjort på https://www.mm.dk/vi2013.