Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Borger.dk får engelsk indhold

23-11-2012 Digitaliseringsstyrelsen

Den fællesoffentlige portal får nu engelsk indhold, der skal gøre det let og overskueligt for udenlandske borgere at finde de rette informationer fra det offentlige, når de skal til Danmark for at arbejde eller studere.

Sitet har fået sit eget navn life in Denmark, og som designet afslører, er siden tænkt som en del af borger.dk. Bygget op omkring de tre sektioner "Coming to Denmark", "Living in Denmark" og "Leaving Denmark" skal life in Denmark imidlertid ikke fungere som en én-til-én-oversættelse af borger.dk.

Sitets formål er derimod at fungere som en guide til en række praktiske ting, der vedrører den offentlige sektor og er relevante at overveje, hvis man vil til Danmark for at arbejde eller studere.

Life in Denmark er blevet til i et fællesoffentligt samarbejde med blandt andre Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering, SKAT, ATP, Styrelsen for Universiteter og Internationalisering (studyindenmark.dk), Københavns Kommune, landets statsforvaltninger, International Citizen service, Consortium for Global Talent, Kommunernes Landsforening, Aarhus Kommune og Udenrigsministeriet.

Se mere på www.lifeindenmark.dk