Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

 

Den nye agile standardkontrakt, K03, offentliggøres i en betaversion

02-07-2012 Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen offentliggør i dag en betaversion af den nye standardkontrakt K03 og opfordrer alle interesserede til at kommentere den.

K03 er en ny standardkontrakt for længerevarende it-projekter baseret på en agil metode.

Vi offentliggør den nu, da vi har et stort ønske om at høste flest mulige input fra omverdenen, som måtte have gode ideer eller konkrete forslag til kontraktens formuleringer, som kan gøre kontrakten endnu bedre, udtaler direktør for Digitaliseringsstyrelsen Lars Frelle-Petersen.”

I første omgang offentliggør Digitaliseringsstyrelsen kontrakten uden bilag, som stadig er under udarbejdelse, men det er planen, at såvel kontrakt som bilag bliver sendt i offentlig høring i løbet af efteråret med henblik på offentliggørelse af den endelige kontrakt i slutningen af 2012.

Alle interesserede inviteres til at kommentere og komme med input på digitaliser.dk, og Digitaliseringsstyrelsen vil løbende samle alle bemærkninger ind og vurdere dem i forbindelse med vores videre arbejde med færdiggørelse af kontrakten.

Kommentarer og input kan også sendes per mail direkte til Digitaliseringsstyrelsen, Ministeriernes Projektkontor - chefkonsulent Charlotte Gall, chaga@digst.dk.

Spørgsmål til kontrakten og arbejdet med kontrakten kan i øvrigt rettes til Digitaliseringsstyrelsen, Ministeriernes Projektkontor - kontorchef Morten Ellegaard på moell@digst.dk eller mobil 2010 0705.