NemHandel til virksomheder

Der findes forskellige NemHandels-løsninger, alt efter om du sender få eller mange fakturaer. Du kan her læse om de forskellige muligheder for NemHandel.

NemHandel som indtastningsløsning

Sender du kun få fakturaer til det offentlige, så kan du ofte klare dig med en simpel og prisbillig løsning til NemHandel. 
Digitaliseringsstyrelsen har en gratis fakturablanket på virk.dk, som overholder de gældende standarder for at fakturere det offentlige.

Fakturablanketten bruges især af helt små virksomheder, som kun sender et begrænset antal fakturaer til det offentlige.

Fakturablanketten kan findes her.

NemHandel-programmer til økonomisystem  

Har du allerede et økonomisystem, som kan skabe fakturaer i det rigtige format (OIOUBL), men ikke sende dem? Så kan du bruge Digitaliseringsstyrelsen eget NemHandelsprogram gratis. Programmet samler dine fakturaer op og sender dem direkte til dine kunder.

Hent NemHandelsprogrammet her.   

Sender du også fakturaer til private kunder, findes der flere private leverandører, der gratis eller mod mindre betaling, udbyder portal- og indtastningsløsninger, som gør din virksomhed i stand til at fakturere elektronisk. Løsninger af denne type har ofte lidt flere funktionaliteter end Fakturablanketten og NemHandelsprogrammet. 

Find en NemHandel-leverandør på IBIZ-Centers hjemmeside   

NemHandel direkte fra økonomisystem

Sender du mange fakturaer eller har behov for at sende andre NemHandeldokumenter, kan det være en fordel med en integreret NemHandelsløsning, så du kan sende direkte fra dit økonomisystem.

Flere økonomisystemer kan både skabe og sende fakturaer i det rigtige format og har indbygget mulighed for forsendelse. Spørg din systemleverandør, hvis du er i tvivl om dit økonomisystem kan sende NemHandeldokumenter.

Du kan læse meget mere om de tekniske muligheder i NemHandel i denne folder (pdf).

NemHandel via serviceleverandør

Foretrækker du en samlet serviceløsning, og ikke selv ønsker at stå for den tekniske del, så tilbyder flere virksomheder løsninger, der kan integreres med dit eksisterende økonomisystem. Dette er en fordel, hvis du både vil sende og modtage NemHandeldokumenter og ikke ønsker at udvikle dit eksisterende økonomisystem.

Find en NemHandel-leverandør på IBIZ-Centers hjemmeside