Timengo DPG A/S

Kontaktoplysninger
Timengo DPG A/S
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
Danmark
Tlf.: (+45) 42 94 92 56
Hovednummer.: (+45) 36 95 75 95
Mail: info@timengo.com

Web: www.sikker-post.dk og www.Timengo.com

Produkter, der integrerer til Digital Post 
Sikker mail
Digital Post Gateway (DPG)

Modtagelse af post/input management
DPG anvender Office365/Exchange som gateway. Regler, sikkerhed, rettighedsstyring, logning og journalisering håndteres vha. standardfunktioner i Microsoft Office 365 eller Exchange 2010, 2013.

Afsendelse af post/output management
DPG anvender Office365/Exchange som gateway. Regler, sikkerhed, rettighedsgivning, journalisering håndteres vha. standardfunktioner i Microsoft Office 365 eller Exchange 2010, 2013.

Andet
DPG krypterer, signerer og dekrypterer e-post mellem sikre postkasser. DPG understøtter Tunnelmail formatet. E-Boks integration.

Kunder der bruger produktet
Børne og Socialministeriet
Serum Instituttet
IT Universitetet
University College Nordjylland, Sjælland, Lillebælt, Hovedstaden, Syddanmark
Dansk Metal
Hjemmeværnet
Domea S.m.b.a
Patent og Vareværkestyrelsen

Beskrivelse af produktet

Bygget i cloud til cloud: Den eneste løsning, der udviklet til både Office365 og Azure. Kør rent i skyen eller rent on premise. DPG kan begge dele perfekt.  

Betal kun for de brugere der skal på: Andre løsninger i markedet afregnes per bruger hos kunde. Med DPG betales der kun for de faktiske brugere. 

Optimal sikkerhed: DPG er bygget til kun at berøre sikker/digitale post emails. Vi indgår ikke i mailflow og kræver ikke ændringer i MX records. DPG er fuldt integreret med Active Directory og Exchange, så kendt og solid identitet og sikkerhed udnyttes. For kunder med en Microsoft platform er DPG den eneste rigtige løsning.  

Innovativt design sikrer at DPG kan køre sammen med alle eksisterende antispam, antivirus, scanner, malware løsninger osv. Beskyt den forretning du allerede har med dine kunder, eller integrér 100 % med Microsoft cloud sikkerheds platform. Det er kun DPG der giver dig den frihed. 

Kræver ingen klient installation - Understøtter Mac, web og Linux klienter – Alle e-mail klienter hvor der kan angives en From: adresse – også mobilt! 

Outlook Add-in giver muligheder for masse forsendelser, validering af adresser, adressebog over sikre postkasser i Danmark og meget mere 

E-Boks integration: Som den eneste løsning tilbyder vi opkobling til E-Boks. For første gang er det økonomisk overkommeligt for mindre virksomheder at sende direkte til virksomheder og borgere’s E-Boks.