CIM Mobility

Kontaktoplysninger:
Allan Krøyer: ak@cim.as
T: 21464891
www.cim-mobility.dk

Produkter, der integrerer til digital post, NemSMS og Fjernprint:
CIM Mobility har udviklet et tilføjelsesprogram til Microsoft Outlook, hvor medarbejdere kan sende både almindelige SMS og NemSMS. Samtidig kan man hurtigt se, om borgeren er tilmeldt NemSMS, og hvis det ikke er tilfældet, så kan medarbejderen hurtigt og effektivt initiere tilmelding af borgeren, der elektronisk godkender tilmeldingen. Der er mange tilpasningsmuligheder, som blandt andet gør at svar på en SMS sendt fra Outlook, komme tilbage til afsenderens indbakke.

For IT afdelingen er det også nemt, da der kun er én opsætning, og CIM Mobility registrerer de enkelte AD gruppers forbrug.

NemSMS løsningen er åben, så den kan anvendes i alle fagsystemer og egne udviklede IT systemer. Det giver også mulighed for at borgeren kan tilmelde sig NemSMS på f.eks. kommunens hjemmeside, eller tilmelde sig notifikationer for affaldstømning eller advarsel om høj vandstand, enten som SMS eller NemSMS.

For yderligere information: www.cim-mobility.dk

Kunder, der benytter produktet:
Mere end 20 kommuner gør brug af SMS løsninger fra CIM Mobility, og der leveres ligeledes løsninger til private virksomheder. Et udpluk af kommune referencer: Esbjerg, Favrskov, Fredericia, Haderslev, Holstebro, Roskilde, Silkeborg og Aabenraa.

Fremtidige planer vedr. integration til Digital Post, NemSMS og Fjernprint:
Der er konstant fokus på at udvide integrationsmulighederne for CIM Mobility SMS og NemSMS løsninger som et standardvalg i de primære fagsystemer, der anvendes i kommuner og regioner.

Mulighed for at sende E-post direkte fra Outlook til borgeren.