Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

Cyber- og informationssikkerhed

09.09.2016

Forekomsten af it-relaterede trusler mod private borgere, virksomheder og offentlige myndigheder er stigende. Og udefrakommende cyberangreb mod digitale systemer er over en kortere årrække blevet mere udbredte og mere avancerede.

Læs mere om cyber- og informationssikkerhed

ISO implementering

09.09.2016

Nøglen til at højne cyber- og informationssikkerheden i Danmark er at arbejde systematisk og standardiseret med området gennem implementering af sikkerhedsstandarden ISO27001.

Læs mere om implementering af ISO27001

Råd og fora

13.10.2016

Digitaliseringsstyrelsen har formandskabet for en række råd og fora, der har til formål at skabe et rum, hvor der kan deles viden, sparres, koordineres og gives råd om informationssikkerhed.

Læs mere råd og fora om informationssikkerhed

Vi holder hackerne ude

D. 7. november lancerer Digitaliseringsstyrelsen i samarbejde med KL, Danske Regioner og Finans Danmark kampagnen 'Vi holder hackerne ude'.

Plakater og pjecer til kampagnen er nu tilgængelige på 
www.viholderhackerneude.dk/ressourcer

Når man trykker sig ind på linket, starter automatisk download af en mappe med pjecer (inkl. printvejledning) og plakater. Det er altså ikke en klassisk hjemmeside, men et link til download af materialet. Pjecer og plakater ligger i forskellige farver i mappen, og det er op til jer, hvilke af dem I vil anvende. 

Printvejledning

Pjecerne er sat op til print i duplex. Mappen indeholder en udførlig printvejledning.

Kampagnens hjemmeside www.viholderhackerneude.dk er tilgængelig fra d. 5. november.

Videoer og quizzer

Kampagnens videoer er nu en del af download-pakken på www.viholderhackerneude.dk/ressourcer. Det er således muligt at vise dem i anden sammenhæng. Digitaliseringsstyrelsen deler desuden videoer og quizzer på Facebook og Twitter i løbet af kampagneperioden.